Etusivu Yritys Mallisto Referenssit Yhteystiedot Media  
 
Arvot >
Visio >
Historia >
 

Raija Hieta on työskennellyt sisustusalalla vuodesta 1984 alkaen. Uransa alussa hän työskenteli huippubrändien parissa
projektimyyjän ja projektipäällikön työtehtävissä silloisessa Polardesignissa. Vastuualueeseen kuuluivat tekstiilit, valaisimet sekä toimisto- ja hotellikalusteet.

Hieta myös käynnisti silloisen Asko Huonekalu -konsernin tytäryhtiö Habit Oy:n valtakunnallisen tekstiiliprojektimyynnin.

Vuonna 1995 Hieta perusti Canttiaccan ja aloitti yhteistyön julkisten yhteisöjen ja yksityisten asiakkaiden kanssa. Useat tuolloin syntyneet asiakassuhteet jatkuvat edelleen.

Yritys aloitti tuolloin myös yksilöllisten mattojen suunnittelemisen.

2000-luvulla Canttiacca jatkoi mattojen suunnittelemista ja aloitti yhteistyön tekstiilitaiteilija Annukka Mikkolan kanssa.
Yhteistyöstä syntyi yksilöllisiä seinätekstiilejä ja käsin solmittuja mattoja.

Yritys kasvatti suosiotaan julkisten kohteiden tekstiilisisustusprojekteissa, ja aloitti hedelmällisen yhteistyön YIT Oyj:n kanssa.

Suomessa tekstiilisisustusalalle perustettiin useita uusia yrityksiä. Euroopassa tekstiilitaiteilijat saivat huikeita oivalluksia ja
ottivat ennakkoluulottomasti käyttöön uusia materiaaleja. Teknisiä kankaita kehitettiin voimakkaasti.

2010-luvulla Canttiacca keskittyy julkisten kohteiden tekstiilisisustusprojekteihin, ja yritys valitaan Helsingin kaupungin sopimustoimittajaksi.

Suomessa tekstiilisisustusalan kilpailu kiihtyy. Verhojen akustiset ja peittävät ominaisuudet korostuvat, kun verhoja aletaan käyttää yhä enemmän lasiseinillä.

   
   
   
   

 
Canttiacca | Malmin raitti 17, FI-00700 Helsinki | p. +358 40 5565 945 | | Y-tunnus 1020837-4
Mobiili versio
Etusivu Suomeksi In English